De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf easy breathing  medhorses

Naf easy breathing

NAF Easy Breathing Een uitgebreide mix van hoogwaardige kruiden die specifiek gekozen zijn door hun gunstige effect op longweefsel en blaasjes. Easy Breathing kan zonder problemen over een langere periode gevoerd te worden. Over het algemeen vinden paarden de Easy Breathing kruiden een smakelijke lekkernij. Samenstelling Anijs Berberis Brandnetel Heemst Knoflook Samenstelling Paarden: 50 gram (4 schepjes) per dag. Pony's: 25 gram (2 schepjes) per dag. Indien uw paard gevoelige luchtwegen heeft kunt u voor het beste resultaat de gedroogde kruiden regelmatig voeren. Iindien u 50 gram per dag voert, doet u met 1000 gram 20 dagen.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 25.10

Bekijken in de winkel »


Naf easy breathing koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!