De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Mistral 25kg  macrovet

Mistral 25kg

Mistral 25kg Strooimiddel voor schone, droge hokken en ligplaatsen voor landbouwhuisdieren. Mistral absorbeert het vocht en heeft een zeer goede ontsmettende werking. Door Mistral regelmatig te verstrooien worden ziektekiemen uitgeschakeld en blijft de ligplaats voor landbouwhuisdieren droog. Verkrijgbaar in handige doseeremmer voor direct gebruik.Gebruiksaanwijzing Mistral Minimaal 1x per week mistral verstrooien op de ligplaatsen. Indien nodig natte plekken, zoals plekken waar melk is uitgelegen, vaker behandelen. Mistral bevat de volgende samenstelling zeealgen en andere drogende plantenvezels en mineralen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 101442

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 44.00

Bekijken in de winkel »


Mistral 25kg koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!