De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf biotics  medhorses

Naf biotics

Biotica, een mix van pro- en prebiotica ter ondersteuning van een betere darmfunctie. Combinatie van pre-en probiotica ter ondersteuning van de darm. Bevat levende gisten, die hebben bewezen dat ze de gezondheid van de darm ,van het paard ondersteunen. Bevat tevens een bijzondere combinatie van bestandsdelen die de vermenigvulding van goede bacterieën in de darmen ondersteunen. Biotics voert u uw paard om het balans terug te laten keren na een intensive antibiotica of medicijnen kuur. Kan tevens na een periode van stress gevoerd worden.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 18.95

Bekijken in de winkel »


Naf biotics koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!