De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sensipharm pulmitranq  medhorses

Sensipharm pulmitranq

Sensipharm Pulmitranq - Paard Bij luchtwegproblemen, dampigheid en hoesten. Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule 'Bu Fei Tang'. Al meer dan duizend is deze formule een hele opluch¬ting voor mens en dier in ademnood. Het helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Het lost slijm op, neemt de hoestprik¬kel weg en het maakt de achterste luchtwe¬gen ademvrij. Paarden zijn vaak extra gevoelig voor koud, winderig of vochtig weerstypen en hebben vaak brijige ontlasting of gevoeligheid in de nierstreek. Pulmitranq - Paard COPD, Longemfyseem, dampigheid, chronische bronchitis, chronische astmatische bronchitis, bronchiaal astma, in de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen. Ingrediënten Astragalus Root, Codonopsis, Fritillaria, Ginger (Dried), Morus Bark, Mume, Perilla Seed, Pinellia, Platycodon, Rehmannia (Cooked), Schizandra, Tussilago Waarschuwing Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts. Dosering Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering. Verpakking Potje met 180 tabletten à 1000 mg. Natuurproduct De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Diergeneesmiddel Pulmitranq is een geregistreerd homeopathisch diergeneesmiddel.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 57.95

Bekijken in de winkel »


Sensipharm pulmitranq koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!