De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Kent & masters cob dressage  medhorses

Kent & masters cob dressage

Dit dressuur zadel is specifiek voor paarden die een vlakke schoft hebben. De kussens zijn vlak en een U vormige boom. Korte boompunten, geeft de ruiter het gevoel goed contact te kunnen maken met het paard. Hierdoor is er een close contact gevoel. Fijne diepe zit, met grotere kniewrongen die tevens verplaatsbaar zijn. Brede kamer om de ruggewervel volledige vrijheid te geven. Bij deze zadels is de boom aanpasbaar, singelstoten aanpasbaar. Kleur Zwart Maten 17", 17,5", 18" Meer informatie over onze zadelpasservice kan u onderaan de site vinden onder "Servicedesk"

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 895.00

Bekijken in de winkel »


Kent & masters cob dressage koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!