De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Lint excellent plus 200m 40mm bruin  medhorses

Lint excellent plus 200m 40mm bruin

Excellent Plus Lint bevat roestvrijstalen draden en lichtmetalen draden. Roestvrijstalen draden zijn uiterst sterk, breukbestendig en duurzaam. Lichtmetalen draden zijn de perfecte stroomgeleiders. Deze combinatie zorgt er voor dat het Excellent Plus Draad een 40 x betere geleiding kent dan andere draden. Dit alles maakt deze zeer geschikt voor lange afrasteringen!! Alle punten op een rijtje: * 200 meter. * 40 mm Bruin lint. * 10 RVS draden met een doorsnede van 0,30 mm. * 3 LM draden met een doorsnede van 0,40 mm. * Met rode kantversteviging. * Breukkracht: 250 kg. * Weerstand draad: 0,018 Ohm/m.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 74.95

Bekijken in de winkel »


Lint excellent plus 200m 40mm bruin koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!