De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Cowboy magic detangler & shine  medhorses

Cowboy magic detangler & shine

Cowboy Magic Detangler & Shine neutraliseerd statisch haar direct. Klitten en gedraaide plukken zakken er direct uit! Na behandeling borstelen voor een super glanzend resultaat. Detangler & Shine bevat geen water of alcohol, droogt het haar niet uit. Het ontklit terwijl u het inwrijft. Dringt door in het haar en hersteld het vochtgehalte en de sterkte van het haar. Stoot vuil, stof en zand af waardoor de manen langer blijven glanzen. Er blijft geen olieachtige substantie achter. Cowboy Magic is een Amerikaans merk wat kwaliteitsproducten levert op het gebied van vachtverzorging van je paard. Alle Cowboy Magic producten zijn zeer zuinig in gebruik en hebben een langdurige werking. Cowboy Magic producten worden niet getest op dieren.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 14.25

Bekijken in de winkel »


Cowboy magic detangler & shine koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!