De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Cowboy magic green sport remover  dochorse

Cowboy magic green sport remover

Cowboy Magic - Green Spot Remover Ideaal product voor op concours of tijdens keuringen. Deze green spot remover verwijdert hardnekkige vlekken zoals mest-, urine- en grasvlekken in een handomdraai. Zelfs op witte paarden heeft deze spray een verbluffend resultaat. U hoeft alleen de spray op de vlek te sprayen, even laten opdrogen en u borstelt zo de vlek weg. Ook fijn om te gebruiken in de winter, als het te koud is om uw paard te wassen.

Prijs 10.75

Bekijken in de winkel »


Cowboy magic green sport remover koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!