De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Andis agc super-2 speed  macrovet

Andis agc super-2 speed

Andis AGC Super 2 speed Hondentondeuse Andis is de absolute top in hondentondeuses wereldwijd. Met de Andis AGC super 2 speed scheert u moeiteloos elk soort hond. Door zijn krachtige motor van 35 watt en twee standen is hij zeer geschikt voor het trimmen en toiletteren van zelfs de meest viltige vachten. Met zijn geringe gewicht van 560 gram en een dunne behuizing ligt hij lekker in de hand. De machine heeft een 2 standen schakelaar. Eén voor het normale werk en een tweede voor een 25% snellere scheerkopbeweging en voor het scheren van zware vachten. Geen luchtkoeling, dus geen haren in het gezicht Onderhoudsvrij, de inwendige delen behoeven geen olie of vet Alle kopjes voor model AGC, Oster A-5 zijn ondeling verwisselbaar Wordt geleverd incl. kopje no.10 1 jaar garantie.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 808565

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 197.00

Bekijken in de winkel »


Andis agc super-2 speed koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!