De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Weitech garden protector wk0051  macrovet

Weitech garden protector wk0051

Weitech Garden Protector WK-0051 Ongewenste dieren in de tuin verjaagt u doeltreffend met de Weitech garden protector. Of het nu gaat om ongewenste katten, honden, konijnen, steenmarters of vossen, met de ongewenste dieren verjager houdt u ze met gemak uit uw tuin. De Weitech garden protector WK 0051 detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector. Let op! Deze garden protector werkt alleen met batterijen.Kenmerken van de Weitech garden protector: Beschermde oppervlakte 200m2 7 regelbare ultrasone frequenties Infrarode detectie Infrarode detectiegraad 90 graden Detectie tot maximum 15 meter Indicatielampje tijdens de werking Werkt met 4 monocel "D" Batterijen LR20 (levensduur van de batterijen is 4 tot 6 maanden) Afmeting: (hxlxb) 28x28x6,5 cm.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: WK0051

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 39.95

Bekijken in de winkel »


Weitech garden protector wk0051 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!