De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Victor elektronische muizenval  macrovet

Victor elektronische muizenval

Victor elektronische muizenvalDeze muizenval doodt muizen met een elektrische schok van hoog voltage. Hiermee wordt gegarandeerd dat het ongedierte binnen enkele seconden sterft. Het dode diertje wordt vervolgens gedropt in een losse bak zodat ze makkelijk opgeruimd kunnen worden zonder dat uw hand in aanraking komt met het ongedierte.Gebruiksaanwijzing:gebruik pindakaas als lokmiddelvoor het beste resultaat plaats de muizendoder tegen de muurzet de electrische ongedierteval aan met de aan-uitknopEen groen licht brandt indien een muis is gevangendeponeer de muis, veilig en zonder aanraking, in de afvalbakSpecificatiesHoge voltage shock doodt muisGif vrijGeen onnodig lijden voor muisWerkt op 4 AA batterijen, ongeveer 100 dodingen per set batterijRood indicatielampje bij zwakke batterijen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 307252

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 29.70

Bekijken in de winkel »


Victor elektronische muizenval koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!