De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Ursonne kruidenkorrel 25kg  macrovet

Ursonne kruidenkorrel 25kg

Ursonne kruiden korrel Ursonne is een aanvullend diervoeder op basis van gist, koolzure, algenkalk, kruiden, moutkiemen, wortel, appel en het bevat veel natuurlijke, toegevoegde en organische vitaminen en mineralen. Ursonne korrel ondersteunt de spijsvertering, stofwisseling, vruchtbaarheid, weerstand, organen, pezen, huid, spieren, hoeven, etc. Gebruiksaanwijzing Ursonne kruidenkorrel: Geef ursonne gedurende enkele maanden achtereen en dan weer aantal maanden niet. Bijvoorbeeld tijdens seizoenswisseling in voor en najaar Ursonne poeder bevat melasse 8%, de korrel bevat geen melasse! Ursonne korrel is een aanvullend diervoeders op basis van gist, koolzure, algenkalk, kruiden, moutkiemen, wortel, appel, en het bevat veel natuurlijke, toegevoegde en organische vitaminen en mineralen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 101289

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 132.80

Bekijken in de winkel »


Ursonne kruidenkorrel 25kg koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!