De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Uierpapier 2x380 meter  macrovet

Uierpapier 2x380 meter

Uierpapier 2x380m Ter ondersteuning van een goede hygiëne rondom het voorbehandelen van de uiers bij het melken. Het uierpapier bestaat uit 3 lagen en is daardoor zeer sterk. Een goede hygiëne bij het melken is vereist om overbrengen van infecties te voorkomen. Het is daarom het beste om uiers droog voor te behandelen en voor iedere koe een nieuw stuk papier te gebruiken. Dit 3-laagse blauwe uierpapier is verpakt per 2 rollen van 1000 vellen, 380 meter lang en 24 cm breed.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 401524

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 39.90

Bekijken in de winkel »


Uierpapier 2x380 meter koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!