De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Twydil hippacan+c (nog 1)  medhorses

Twydil hippacan+c (nog 1)

Twydil Hippacan+C Verhoogt de stressbestendigheid en verbetert het herstel na belasting. Antistress factor, vermijdt aan stress te wijten prestatievermindering. Ondersteunt het immuunsysteem. Indicaties • Versnelling van de aanpassing aan belasting of van het herstel na belasting. • Gewoonlijke gespannen paarden. • In ongewone omstandigheden verkerende paarden (wedstrijd, transport, klimaatwisseling enz). • Aan besmettingsgevaar blootgestelde paarden of net vóór een inenting. Samenstelling Elk zakje Twydil Hippacan+C bevat de adaptogene actieve bestanddelen, waaronder meer dan 25 g wortel van Eleutherococcus senticosus maxim., een Aziatische struik die bekend staat voor zijn adaptogene werking, en 10 g zuivere vitamine C. Gebruik Tenminste 10 dagen lang dagelijks een zakje door het gewone voederrantsoen mengen. Bij langdurige transporten 2 zakjes per dag. • Wachtperiode : officieel gecertificeerd kan risicovrij tot 48 uur vóór de wedstrijddag worden gebruikt.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 67.75

Bekijken in de winkel »


Twydil hippacan+c (nog 1) koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!