De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Trm muscle up  medhorses

Trm muscle up

Muscle-Up is een speciaal geprepareerd voedingssupplement van gamma oryzanol, wat een natuurlijk extract is van rijstzemelenolie. Gamma Oryzanol komt uit de groep steroïden die vrij in de natuur vóórkomen. Steroïden vormen een deel van de structuur van de spieropbouwende hormonen die in het lichaam vóórkomen. Muscle-Up bevat een hoge concentratie van gamma oryzanol (1200 mg per 15 ml) op basis van een emulsie. De emulsie verzekert maximale absorptie in het maag- darmkanaal. MUSCLE-UP is een natuurlijk voedings-supplement wat zorgt voor optimale spierontwikkeling bij het paard. Let op, dit product is identiek aan Synovium Megabol MUSCLE-UP kan van voordeel zijn voor: zuigelingen, jaarlingen, paarden in opfok, paarden die op stal gehouden worden en sportpaarden. Vóór de training: veel trainers merken dat zwakkere paaden moeite hebben met de intensiteit van de training. MUSCLE-UP ondersteunt hen bij die training Herstel: MUSCLE-UP ondersteunt paarden die aan conditie hebben ingeboet Recreatiepaarden: MUSCLE-UP helpt mee aan een beter uiterlijk voor de winnende “look”. MUSCLE-UP kan de volgende voordelen bieden : · Magere spiermassa · Mooiere verschijning en verbeterd algeheel welbevinden · Verbeterd atletisch vermogen · Maximalisering van spierontwikkeling bij jonge paarden · Meer kracht 'Muscle-up voor toekomstige kampioenen' Muscle-Up is een speciaal geprepareerd voedingssupplement van gamma oryzanol, wat een natuurlijk extract is van rijstzemelenolie. Gamma Oryzanol komt uit de groep steroïden die vrij in de natuur vóórkomen. Steroïden vormen een deel van de structuur van de spieropbouwende hormonen die in het lichaam vóórkomen. Muscle-Up bevat een hoge concentratie van gamma oryzanol (1200 mg per 15 ml) op basis van een emulsie. De emulsie verzekert maximale absorptie in het maag- darmkanaal.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 169.00

Bekijken in de winkel »


Trm muscle up koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!