De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Trm equivent syrup  medhorses

Trm equivent syrup

TRM EQUIVENT SIROOP Equivent Syrup 'laat uw paard ademen' Equivent Syrup is een donkere, kleverige siroop, met essentiële oliën, vervaardigd volgens een traditioneel recept. Na toediening, blijven de dampen en het aroma van de siroop van Equivent Syrup rondhangen in de mond en de keel van het paard. Essentiële oliën zijn een gift van de natuur en worden al duizenden jaren gebruikt vanwege hun aroma en genezende krachten. EQUIVENT SIROOP levert een verzachtende aroma en dampen van essentiele oliën voor extra lucht. Paarden zijn erg gevoelig voor irriterende luchtdeeltjes, wat futloosheid of verstopping kan veroorzaken. Equivent syrup levert verzachtende aroma's en dampen van essentiële oliën voor meer “Air Power”. Equivent syrup levert 'Air Power' Anijszaadolie Essentiële olie van het droge rijpe fruit van de pimpinella anisum. Anijszaad heeft een licht zoete smaak en een sterke aroma Olie van pijnboomnaalden Essentiële olie van de naalden van pinus sylvestris. Het biedt een frisse geur van het bos. Pepermuntolie Essentiële olie van de vers bloeiende mentha piperita-plant. Pepermuntolie is karakteristiek vanwege zijn koele, frisse muntdampen.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 31.50

Bekijken in de winkel »


Trm equivent syrup koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!