De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Trm chelated copper  medhorses

Trm chelated copper

CHELATED COPPER GEL & CHELATED COPPER SYRUP zijn kwaliteitsprodukten die ontwikkeld zijn om uw paard van een makkelijk opneembare vorm van koper te voorzien. Een aantal “gemeenschappelijke” klachten bij paarden kan worden toegeschreven aan een kopertekort: -het vaker voorkomen van epiphisitis bij jonge paarden -dofheid van de vacht en slechte hoeven -bloedarmoede; koper is nodig voor de aanmaak van pigment in de rode bloedcellen -merries die een fatale scheur in de baarmoederslagader kregen na het veulenen blijken een lagere koperspiegel te hebben dan normaal TRM' s CHELATED COPPER supplementen voldoen aan alle eisen van AAFCO (American Assocication of Feed Control Officials). Waarom CHELATED COPPER bijvoeren? CHELATED COPPER SYRUP & CHELATED COPPER GEL zijn het resultaat van het samenbrengen van het sporen-element koper en aminozuren. Dit proces verbetert de opname van koper in de darmen van het paard. Anorganische kopersupplementen (bijv. sulfaten) worden niet gemakkelijk opgenomen en een deel van dit basiselement gaat verloren via uitscheiding. Er kunnen tekorten ontstaan, m.n. tekorten aan metaalmineralen. De reden van het kopertekort kan terug te voeren zijn naar de grond waar het gras, hooi of graan op was verbouwd of kan gelegen zijn in een remmende substantie welke de opname van koper stopt. NB: dit produkt voorziet in een makkelijk opneembare vorm van koper. Koper moet aan het paard toegediend worden in gebieden waar kopertekorten voorkomen. Het is belangrijk te weten wat de hoeveelheid aan te vullen koper is in uw regio. In geval van twijfel raadpleeg uw dierenarts of uw voedingsdeskundige. Voedingsinstructies CHELATED COPPER SYRUP toevoegen aan het normale rantsoen. Volwassen paarden: voer 25 ml per dag. Veulens en jaarlingen: voer 15 ml per dag. CHELATED COPPER GEL: Oraal supplement voor volwassen paarden: Plaats de spuit achter op de tong van het paard en geef hem iedere 7-14 dagen een gehele spuit. Oraal supplement voor veulens en jaarlingen: Plaats de spuit achter op de tong van het paard en geef hem iedere 7-14 dagen een halve spuit (of zoals voorgeschreven door uw voedingsdeskundige of vee-arts). Voedingssupplement voor paarden. Samenstelling per 1 kg Calciumcarbonaat Magnesiumhydroxide Zeewier Extract (van Laminaria Hyperborea) Fructo-oligosaccharides Glutamine Threonine Vulstof en bindmiddel (volledig vette Soja, Kaolien)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 64.95

Bekijken in de winkel »


Trm chelated copper koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!