De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tredstep giotto laarzen met rits bruin  medhorses

Tredstep giotto laarzen met rits bruin

Tredstep Giotto laarzen met rits bruin Fijne en mooie schoen van Tredstep. Deze schoen is gemaakt van kostbaar soepel full grain vaars nappa leer en geheel met leer gevoerd. Heeft een uitneembare schokabsorberende binnenzool met een Dri-lex vocht opnemende toplaag en een verdeelde bartoli composiet tussenzool met geavanceerde schacht die voor meer stabiliteit zorgt en vermoeidheid van de voet reduceert. Daarnaast is deze schoen ook voorzien van een YKK ritssluiting, dunne elastische inzetstukken en sporendragers.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 99.90

Bekijken in de winkel »


Tredstep giotto laarzen met rits bruin koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!