De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tennisbal hond dura  medhorses

Tennisbal hond dura

Tennisbal Hond Dura Tennisbal speciaal voor honden gemaakt! Waarom geen normale tennisbal maar een dura tennisbal? In normale tennisballen zit een chemisch gas om ze op de juiste druk te krijgen. Daarnaast bestaat de binnenkant uit wollen haren. Dit werkt als een soort schuurpapier wat extreem slecht is voor de tanden! Kies daarom uitsluitend voor de veilige Tennisbal Hond DURA!! Voordelen: * Rubberen tennisbal met een polyester buitenlaag, hierdoor is de tennisbal veilig voor de tanden. * Kleurvast (geeft dus niet af). * Niet irriterend en niet giftig voor mens en dier. * Blijft drijven. * Extra dikke wand (4 mm = 81% dikker t.o.v.een gewone tennisbal) Afmeting: Medium (ø 6 cm)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 1.80

Bekijken in de winkel »


Tennisbal hond dura koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!