De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tendonil  dochorse

Tendonil

TENDONIL 250 ml Gel op basis van plantaardige, zuurstof houdende olien. Dit product kan preventief worden ingezet, maar vooral ook bij verdenking van lichte over - verrekking. Aanbevolen voor stijfheid, verrekkingen, irritaties en ontstekingen van pezen, gewrichten en spieren. Kan ook onder bandages gebruikt worden. Tendonil verlicht de pijn. Tendonil wordt snel opgenomem in de huid en is doping-vrij. Te gebruiken voor en na inspanning. Tendonil neemt snel op en dringt diep door in de huid. Dit product test niet positief tijdens een doping controle.

Prijs 19.95

Bekijken in de winkel »


Tendonil koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!