De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tekna ponysingel ergonomic zwart  medhorses

Tekna ponysingel ergonomic zwart

Voorgevormde ponysingel van Quik Clean materiaal. Het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden. Door de anatomische vorm van de singel wordt de pony niet gehinderd in zijn bewegingen. Door de zachte wafelvoering en de brede vormgeving wordt de druk mooi verdeeld. De singel is aan beide zijden voorzien van elastiek, wat niet alleen comfortabel is voor de pony, maar ook het aansingelen vergemakkelijkt. Aan de D-ring in het midden van de singel kunt u makkelijk een martingaal of hulpteugel met musketon bevestigen. De singel is voorzien van RVS rolgespen aan beide zijden.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 59.95

Bekijken in de winkel »


Tekna ponysingel ergonomic zwart koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!