De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tekna kogelbeschermer bruin  medhorses

Tekna kogelbeschermer bruin

De Tekna kogelschermers, hoog model, gemaakt van Quik Clean materiaal, zijn nauwelijks te onderscheiden van echt lederen beschermers. Het grote voordeel van de Tekna beenbeschermers is dat deze na gebruik af te spoelen zijn en verder geen verzorging nodig hebben. Dit model beschermt zowel de binnen- als de buitenkant van de kogel. Het neopreen aan de binnenzijde van deze kogelbeschermer is anatomisch gevormd naar het been van het paard voor een optimale pasvorm, extra ondersteuning en bescherming. Door het klittenband zijn de beschermers makkelijk in gebruik.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 35.95

Bekijken in de winkel »


Tekna kogelbeschermer bruin koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!