De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Tekna hoofdstel zwart  medhorses

Tekna hoofdstel zwart

Tekna Hoofdstel zwart De hoofdstellen en teugels van Tekna hebben allemaal een polyester kern met daaromheen een polyurethaan laag. Hierdoor is het materiaal, sterk, slijtvast, maar soepel. Zelfs bij temperaturen onder het vriespunt blijven deze eigenschappen behouden. Alle Tekna hoofdstellen zijn voorzien van zachte padding onder neusriem en frondeel en zijn afgewerkt met elegante RVS fournituren. Omdat niet iedere ruiter dezelfde wensen heeft omtrent teugels, heeft Tekna besloten om de hoofdstellen en teugels los van elkaar te leveren. Hierdoor kan de ruiter z'n eigen hoofdstel samenstellen. Door het gebruik van het Quik Clean materiaal zijn ook de hoofdstellen en teugels te reinigen met water en behoeven verder geen verzorging. Tekna hoofdstellen zijn zeer geschikt voor paarden die wat gevoeliger zijn, omdat ze makkelijk te reinigen en hypoallergeen zijn, en niet stijf worden onder invloed van zweet en vuil. Kortom, het ideale hoofdstel voor training, buitenrit of competitie. Dit hoofdstel heeft een gecombineerde neusriem waarbij de sperriem en het sperriemlusje afneembaar zijn.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 54.95

Bekijken in de winkel »


Tekna hoofdstel zwart koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!