De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Synovium nap  medhorses

Synovium nap

SYNOVIUM N.A.P. is een voedingssupplement voor paarden wat een zorgvuldig gekozen combinatie is van planten en kruiden. Dit product kan sterk bijdragen aan de musculoskeletale gezondheid van uw paard. N.A.P. bevat o.a. een combinatie van harpagophytum (duivelsklauw), equisetum (paardenstaart) en chrysantellum americanum. Deze kruiden kunnen bijdragen aan bescherming van pezen en gewrichten, verhoging van de weerstand, mineralisatie van de beenderen, vorming van rode bloedcellen, synthese van collageen, bescherming van lever, verhoging van doorbloeding. Dit product helpt jonge paarden goed door hun training heen te komen maar is ook zeer geschikt voor paarden met bijvoorbeeld artrose of spat. Toediening: Paard: dagelijks 40-60 gr toevoegen aan het voer. Pony: dagelijks 20-30 gr toevoegen aan het voer. Niet geschikt voor veulens. Maatschepje van 30 ml bevat 15 gram. Bevat: Duivelsklauw Paardenstaart Chrysantellum americanum LET OP: Sommige ingrediënten van dit product staan op de FEI Clean sport prohibited substance database dopinglijst. Dit product kan positief testen bij gebruik tijdens een wedstrijd. Zorg dat u minimaal 48 uur voor een wedstrijd dit product niet gebruikt over het voer van het paard.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 69.95

Bekijken in de winkel »


Synovium nap koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!