De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sumo play s prs 6x6x8  macrovet

Sumo play s prs 6x6x8

De Sumo Play is een speeltje dat gemaakt is van een natuurlijk rubber. Door zijn aparte vorm stuitert deze alle kanten op en dat zorgt voor een verrassingseffect. Ideaal om uw hond veel beweging te geven. Als u de Sumo Play vult met wat lekkers, dan zal uw viervoeter zijn uiterste best doen om het er uit te halen en zo helpt dat de tijd door te komen, wanneer hij alleen is. Vaatwas bestendig. Dit speeltje wordt aanbevolen door Martin Gaus. Maat S. Kleur: paars.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_626001

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 10.95

Bekijken in de winkel »


Sumo play s prs 6x6x8 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!