De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sumo mini fit rood  macrovet

Sumo mini fit rood

Deze Sumo mini fit is een speeltje gemaakt van een natuurlijk rubber. U kunt met deze Sumo mini fit uw pup of kleine hond leren apporteren zodat uw hond, naast veel beweging, ook de relatie met u verbetert. Immers een hond die genoegdoening vindt in het spelen met zijn baasje zal minder snel foutieve dingen doen. Door het speeltje loopt een stevige flossytoy wat handig is om de Sumo mini fit weg te gooien. Aanbevolen door Martin Gaus. Kleur: rood.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_626620

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 8.39

Bekijken in de winkel »


Sumo mini fit rood koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!