De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sumo fit blauw 20x6x6  macrovet

Sumo fit blauw 20x6x6

De Sumo Fit is een speeltje dat gemaakt is van een natuurlijk rubber. U kunt met de Sumo Fit uw hond laten apporteren, zodat uw hond naast veel beweging, ook de relatie met uw verbetert, immers een hond die genoegdoening heeft om lekker met zijn baasje te spelen, zal minder snel foutieve dingen doen. De Sumo fit is tevens voorzien van ribbels om de tanden schoon te houden. Een stevig touw wat door dit speeltje loopt, is een makkelijk handvat om de Sumo Fit weg te gooien. Kleur: blauw. Aanbevolen door Martin Gaus.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_626028

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 14.75

Bekijken in de winkel »


Sumo fit blauw 20x6x6 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!