De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sprenger stijgbeugels geroteerd oog  dochorse

Sprenger stijgbeugels geroteerd oog

Sprenger - Stijgbeugel met Geroteerd Oog Hoogwaardige stijgbeugels gemaakt uit roestvrij staal voor een lange levensduur. Innovatief ontwerp met rubberen zijkanten en het System-4 veiligheidssysteem wat ervoort zorgt dat de voet gemakkelijk uit de stijgbeugel kan bij een eventuele val.  Door de rubberen, flexibele zijkanten scharniert de beugel in 4 richtingen voor extra comfort en voor optimale ontlasting van de heup, knie, en voetgewrichten evenals de kniebanden en meniscus.  Rubberen zool geeft de ruiter perfecte grip en optimale zekerheid. Het geroteerde oog bovenaan de beugel stimuleert de optimale beenligging van de ruiter.

Prijs 152.50

Bekijken in de winkel »


Sprenger stijgbeugels geroteerd oog koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!