De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sprenger kk ultra watertrens  dochorse

Sprenger kk ultra watertrens

Sprenger KK Ultra Watertrens Hoe kan de tastzin van het paard bewerkt worden om een optimale werking te verkrijgen? 1. Het tussenstuk van het dubbel gebroken bit werd kleiner gemaakt (geen druk tegen het gehemelte). 2. De hoek van het tussenstuk werd 45º gedraaid. Bij het aanhalen van de teugels ligt de "olijf" dus diep op de tong, zonder het paard pijn te doen. 3. De tastbevinding van de tong wordt door de nieuwe positie van de zijdelingse bitdelen extra versterkt. De teugel werkt dus nog effectiever in. Aurigan met edelstaal ringen (doorsnede van 70mm), 18 mm dik. Verkrijgbaar in diverse maten. Hulp nodig bij het bepalen van de goede maat? Kijk hier!

Prijs 101.90

Bekijken in de winkel »


Sprenger kk ultra watertrens koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!