De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Speedy feeder  macrovet

Speedy feeder

Speedy Feeder Handige drinkfles voor kalveren met handvat en luchttoevoersysteem. Inhoud 2 liter.Revolutionaire speen met 2-toevoeropeningen. De melk spuit in een V-vorm in de bek van het kalf dit is ter stimulering van de smaakpupillen.Drie toevoersnelheden: Het unieke 3 Toevoersnelheden luchttoevoer ventiel geeft u een gemakkelijke controle van de melkstroom. 0= Geen luchttoevoer (vroeg geboren kalveren). 1= Geringe luchttoevoer (zwakke kalveren). 2= Grote luchttoevoer (snel drinkende kalveren).De unieke handgreep zorgt ervoor dat u de melk zowel van voor als van achter het kalf kunt toedienen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 502560

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 31.55

Bekijken in de winkel »


Speedy feeder koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!