De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sensipharm smooth locomotion  medhorses

Sensipharm smooth locomotion

Sensipharm Smooth Locomotion - Paard Chinese kruidenformule voor sterke rug & achterhand. Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule 'Chien Pu Wan' voor soepele spieren en gewrichten. Dit middel versterkt de weerstand van het paard tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals koude, wind en vocht die blokkades veroorzaken, waardoor pijn en stijfheid ontstaan. Het lost tevens blokkades op in vnl. de nieren en de lever en heeft daardoor invloed op emoties en de groei-, verdedigings- en regeneratieprocessen van de weefsels in het lichaam zoals spier-, pees-, bot- en kraakbeenweefsels. Smooth Locomotion is een doorbraak in de bewegingsfysiologie, gewrichts- en spierverzorging, het verlegt fysieke en mentale grenzen. Voor soepel bewegen! Smooth Locomotion - Paard Vaste pijnlijke rug of achterhand, reuma, artrose al dan niet met osteoporose, slijtage, kruisverlamming, hoefbevangenheid, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van sportpaarden. Ingrediënten Acanthopanax, Achyranthus, Astragalus Root, Chin-Chiu, Cinnamon Bark, Codonopsis, Dipsacus, Drynaria, Herba A, Hoelen, Licorice Baked, Loranthus, Lycium Chin. Fructus, Rehmannia (Cooked), Siler, Tangkuei, Tu Huo Waarschuwing Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking. Dosering Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering. Verpakking Potje met 180 tabletten à 1000 mg. Natuurproduct De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Diergeneesmiddel Smooth Locomotion is een geregistreerd Homeopathisch diergeneesmiddel.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 53.25

Bekijken in de winkel »


Sensipharm smooth locomotion koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!