De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sensipharm pulmitranq  dochorse

Sensipharm pulmitranq

Sensipharm - Pulmitranq 180 tabletten Bronchitis, hoesten & dampigheid bij paarden. Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule Bu Fei Tang. Pulmitranq helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Het lost slijm op, neemt de hoestprikkel weg en het maakt de achterste luchtwegen ademvrij. Paarden zijn vaak extra gevoelig voor koud, winderig of vochtig weerstypen en hebben vaak brijige ontlasting of gevoeligheid in de nierstreek. Effectief tegen: * Longemfyseem * Dampigheid * Chronische bronchitis * Chronische astmatische bronchitis * Bronchiaal astma * In de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen.

Prijs 59.95

Bekijken in de winkel »


Sensipharm pulmitranq koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!