De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sensipharm obesitas stop  medhorses

Sensipharm obesitas stop

Sensipharm Obesitas Stop - Paard Chinese kruidenformule voor paarden met overgewicht of verstopping. Obesitas Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. Bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Gewichtsverlies treedt gewoonlijk pas op na enkele weken, maar ondertussen ervaart men vaak een verbetering van de verterings- en uitscheidingsfuncties, uw paard wordt fitter. Vooral paarden die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar constipatie en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren vaak goed op Obesitas Stop. Is preventief te gebruiken bij dieren die regelmatig kampen met koliek omdat het een stimulerende werking op de darmen heeft. Obesitas Stop - Paard Obesitas, overgewicht, verstopping, koliek, vocht vasthouden, opgezette buik, en constipatie. Ingrediënten Arisaema, Atractylodes Red, Chih-Shih, Coptis, Ginger (Dried), Hoelen, Licorice, Pinellia, Tangerine Seed Waarschuwing Dit middel heeft een sterk stimulerende werking op de darmen, bij een te losse stoelgang dosering verminderen of kuur tijdelijk staken. Voor een beter en sneller resultaat is lichaamsbeweging aan te bevelen. Niet gebruiken bij dracht of bij bestaande overgevoeligheid van een van de bestanddelen. Dosering Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Verpakking Potje met 180 tabletten à 1000 mg. Natuurproduct De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Diergeneesmiddel Obesitas Stop is een geregistreerd homeopathisch diergeneesmiddel.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 57.95

Bekijken in de winkel »


Sensipharm obesitas stop koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!