De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sensipharm monoderma dry  medhorses

Sensipharm monoderma dry

Sensipharm Monoderma Dry - Paard Chinese kruidenformule voor paarden met droge huid- en vachtptoblemen. Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule 'Run Fu Tang'. Het verzorgt en geneest de huid van binnenuit, door hitte te koelen, droogte te bevochtigen en productie van vloeistoffen te bevorderen waardoor jeuk gaat afnemen. Te gebruiken bij Paarden die inwendige hitte en daardoor droogte vertonen met vnl. chronische huidaandoeningen van allerlei oorsprong mits droog van aard (dus niet nattend) al of niet met jeuk, roodheid en schilfering. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen. Monoderma Dry - Paard Droog eczeem, droge allergische dermatitis, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatitis. Ingrediënten Dictamnus, Gambir, Moutan, Ophiopogon, Peony Red, Scrophularia Waarschuwing Niet gebruiken bij dracht. Bij vochtig eczeem en zomereczeem of staart- en maneneczeem raden wij de formule Omniderma 1000 mg. aan. Dosering Paarden en Pony's, 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Resultaat is binnen 1 a 2 weken te verwachten. Verpakking Potje met 180 tabletten à 1000 mg. Natuurproduct De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Diergeneesmiddel Monoderma Dry is een geregistreerd homeopathisch diergeneesmiddel.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 57.95

Bekijken in de winkel »


Sensipharm monoderma dry koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!