De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sectolin weide-mix  medhorses

Sectolin weide-mix

Weide-Mix is een unieke aanvulling op het dagelijkse voer voor paarden. De huidige stalhouding en voedering is in de meeste gevallen te eenzijdig en beperkt. Vroeger kon het paard op de weide grazen en zoeken naar kruiden die het dier op dat moment instinctief nodig had (natuurlijke diagnose). De moderne weidehouding voorziet niet in het laten groeien van vele zo noodzakelijke en heilzame kruiden. Deze zijn voor het welbevinden en in conditie blijven van uw paard van groot belang. Weide-Mix voorziet uw paard van een breed assortiment van deze kruiden en vormt een gezonde natuurbiologische aanvulling. Weide-Mix is een aanvullend diervoeder. Diverse kruiden en zaden: onder andere brandnetel, lavendel, kamille, rode klaver, rozenbottel, honingklaver, paardenbloem, zeewier, wilgenbast, meidoornblad, berkenblad, lissé wortelen. Vitamines: die van nature aanwezig zijn in grondstoffen, onder andere B1, B2, ascorbinezuur, caroteen, vitamine E, niacine, biotine, riboflavine. En de zeer belangrijke bioflavoniden. Deze spelen in het vertering en het omzettingsproces de belangrijkste rol. Equi Weide-Mix bevat veel natuurlijke bioflavoniden. Mineralen: onder andere ijzer, calcium, magnesium, kalium, zink, selenium, fosfor. Analyse: ruw eiwit 11,7%, ruw vet 3,90%, ruw vezel 16,9%, vochtgehalte 11,3%, as gehalte 9,71%. Pony's 2 à 3 volle maatlepels per dag (ongeveer 10 à 12 gram). Paarden 5 à 6 volle maatlepels per dag (ongeveer 20 à 24 gram), veulens halve dosering.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


Sectolin weide-mix koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!