De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sectolin shine en silk  medhorses

Sectolin shine en silk

Sectolin Shine en Silk Shine & Silk is een antiklit en glansmiddel op zuiver natuurlijke basis voor paarden en pony's. Shine & Silk beschermt en conditioneert de vacht en maakt deze sterker. In geval van lichte beschadigingen wordt de vacht gerepareerd. Bovendien geeft het meer volume aan de vacht en dankzij de zijdeproteïnen wordt een bijzondere, natuurlijke glans verkregen. Het werkt tevens vuil- en stofafstotend voor huid en haar en Shine & Silk voorkomt de vorming van eiernesten. Het middel blijft 8 - 10 dagen werkzaam en zorgt gedurende die periode voor een fraaie glans en een goede doorkambaarheid. Het beÏnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet! Sprayflacon van 500 ml.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 9.95

Bekijken in de winkel »


Sectolin shine en silk koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!