De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sectolin secto souplesse  medhorses

Sectolin secto souplesse

Voor het correct voortbewegen van uw paard, is het goed functioneren van de gewrichten van groot belang. Een samenspel van het kraakbeen, gewrichtsvloeistof en gewrichtsbanden zorgen voor de controle van de beweging. Storingen in de gewrichten, zoals ontstekingen, kraakbeenwoekeringen, slijtage, zijn vaak erg pijnlijk en verhinderen een correcte werking, wat zich uit in stijfheid, slechte gangen, ontbreken van werklust, stakingen en blessures. Secto Souplesse is een glucosaminecomplex, wat enerzijds helpt bij de aanmaak van gewrichtsvloeistof en anderzijds een onstekingsremmende functie heeft. De beschermende werking van Secto Souplesse resulteert in soepelere gewrichten, minder pijnlijk, met name bij artritis en minder slijtage. Doordat het paard in staat wordt gesteld beter te bewegen, zal ook het hoefmechanisme beter gaan functioneren en daarmee bijdragen aan een betere hoef- en been kwaliteit. Gehalte per kg product: Dit product is samengesteld uit: mineralen, vitaminen en (bij)producten van suikerbereiding. Ruw eiwit 10.0%, Calcium 7.7% Ruw vet 0.1%, Mg 4.4% Ruwe Celstof 0.1%, Vitamine C 100.000 mg/kg Ruw as 30.0%, Glucosamine complex (glucosamine, chondroïtine en methylsulfonylmethaan). Voer kan rechtstreeks aan het dier gevoederd worden. Dosering: 20 gram per dag via twee voedingen van 10 gram.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 59.95

Bekijken in de winkel »


Sectolin secto souplesse koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!