De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Sectolin antibijt spray  medhorses

Sectolin antibijt spray

Sectolin Antibijt Spray ter voorkoming en behandeling van staartbijten ALGEMEEN: Antibijt Spray is een geur/ smaak vloeistof met een desinfecterende werking ter voorkoming en behandeling van staart- en oorbijt, knabbelen aan voorwerpen enz. bij dieren. Deze speciaal ontwikkelde oplossing bevat werkstoffen welke door middel van een afstotende geur en smaak vele ongemakken succesvol tegengaan, terwijl tegelijkertijd eventueel ontstane verwondingen hygiënisch en afdoende ontsmettend worden behandeld. De behandeling veroorzaakt geen schrikreacties en heeft geen nadelige bijwerkingen. SAMENSTELLING: Protoc.Rec.748 Werkz.best.d.Sp.Sap. 120.0 mg, Sp.Ket.cum Menth. 2% 150.0 mg, Sp.dil.c.c.Salic 1% 50.0 mg, Glyc. 60.0 mg, q.s. Aeth.c.Sp. ad 1 gram. GEBRUIKSAANWIJZING: Ter voorkoming en behandeling tegen staart- en oorbijt, knabbelen aan voorwerpen enz., de betreffende lichaamsdelen of voorwerpen licht inspraken of bevochtigen. Als regel volstaat de behandeling met een dosis per twee dagen tot het beoogde resultaat is bereikt. Indien nodig de behandeling herhalen. Antibijt Spray is zeer zuinig in gebruik. De in acht te nemen wachttermijn: 0 dagen. De diersoorten waarvoor dit middel is bestemd: alle diersoorten klein en groot vee. VOORZORGEN: Niet in open vuur sprayen. Pas op voor de ogen. Licht ontvlambaar. In goed gesloten verpakking bewaren, buiten bereik van kinderen. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen voor uitwendig gebruik.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 16.95

Bekijken in de winkel »


Sectolin antibijt spray koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!