De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Rappo relax mag met b12  vetinal

Rappo relax mag met b12

Voedingssupplement voor het optimale evenwicht bij onrustige paarden. Bij gebrek aan magnesium zijn de spieren de eerste plaats waar de hoeveelheid magnesium zal afnemen. Magnesium is nodig om spieren weer in een rusttoestand te laten terug keren. Een tekort aan magnesium uit zich snel in nervositeit en onvermogen om te ontspannen. Na stress volgt in de regel meestal weinig eetlust, slechte voedingsopname en een slecht prestatievermogen. Ook extreme spierpijn en overgevoeligheid, zelfs spiertrillingen en hartritme storingen kunnen optreden en wijzen op een tekort aan magnesium. Het kan zelfs de spieren blokkeren en leiden tot spierbevangenheid. Magnesium werkt gunstig op de stofwisseling en de energie van het dier.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 25.95

Bekijken in de winkel »


Rappo relax mag met b12 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!