De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Rappo lyt  vetinal

Rappo lyt

Rappo lyte is een mengsel van electrolyten(zouten) verrijkt met vitamine c en Magnesium, volledig wateroplosbaar. Zouten regelen de waterhuishouding in het lichaam. Bij hoge inspanningen verliezen paarden door zweten veel vocht en electrolyten zoals Natrium Calcium en Chloor. Voor een goede uithoudingsvermogen en spierwerking is het belangrijk dat deze op pijl blijven. Door extra electrolyten bij te voeren kunnen te korten worden aangevuld zodat uw paard tot de juiste prestaties in staat is.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 17.50

Bekijken in de winkel »


Rappo lyt koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!