De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Pluche speeltje happy cat antraciet 41x38x5 cm  macrovet

Pluche speeltje happy cat antraciet 41x38x5 cm

Een plastic speeltje, genaamd Happy Cat. Aan de buitenzijde van dit speeltje is een sleuf waar een balletje in zit. Uw kat zal hier, op zijn of haar actieve momenten op de dag, heerlijk mee kunnen spelen. Het balletje zal de sleuf niet verlaten maar telkens, als er met een pootje tegenaan geslagen wordt, zal het ronddraaien. Het binnenste gedeelte is voorzien van vloerbedekking om in de natuurlijke behoefte van het krabben te kunnen voorzien. Kleur: antraciet.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_440405

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 17.59

Bekijken in de winkel »


Pluche speeltje happy cat antraciet 41x38x5 cm koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!