De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Pipolino voerbak  medhorses

Pipolino voerbak

Pipolino "Voerbak" De Mobiele voerdispenser! De Pipolino zorgt er voor dat uw huisdier slimmer, vitaler en beweeglijker wordt en blijft, daardoor heeft uw huisdier een veel hogere levensverwachting tot maar liefst 30%. Pipolino: * Bedoeld om mee te voeren maar ook om mee te spelen. * Geproduceerd volgens ISO 9001-2000 normen. * Geproduceerd van duurzaam kunststof. * UV bestendig * Te vullen in slechts enkele seconden. * Afstelbaar op de behoefte van het dier. * Alle dieren weten om te gaan met de Pipolino als ze honger hebben. * Ontwikkeld en aanbevolen door Dierenartsen. * Ideaal om uw hond op gewicht te houden. * Vervangt de voerbak. Door de unieke vorm en voerdistributie van Pipolino behoedt het uw huisdier van verveling, overgewicht, Futloosheid, overgeven en diarree! Er is voor elk dier een pipolino: Fret, konijn, kat, hond, pony en paard. Gun uw dier een lang en gelukkig leven en voer in het vervolg met de Pipolino.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 32.50

Bekijken in de winkel »


Pipolino voerbak koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!