De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Petsafe radio fence - grote en moeilijke honden  macrovet

Petsafe radio fence - grote en moeilijke honden

PetSafe Radio Fence voor grote en moeilijke honden. PetSafe Radio Fence is een onzichtbare omheining voor grote en moeilijke honden. Het systeem werkt met een ondergrondse kabel en een halsband met ontvanger. Als de hond de halsband draagt krijgt hij een kleine schok zodra hij in de buurt komt van de antennedraad. Na enige tijd weet de hond, wanneer hij de halsband draagt, dat hij niet weg kan lopen omdat hij dan een schok krijgt. De PetSafe Radio Fence onzichtbare omheining wordt standaard geleverd met: Superontvanger voor grote of koppige honden Hoogst mogelijke intensiteitsniveau Ontvanger met 4 instelbare correctieniveaus plus werkstand, enkel piepen en trillen Indicator "Batterij bijna leeg" Waterdichte ontvanger 150 meter antennedraadHet omheiningsysteem is uitbreidbaar met:Tot 1000m antennedraad (10 hectare) Rollen van 150m. Meerdere ontvangers (halsbanden), alle typen zijn door elkaar te gebruiken.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 901202

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 215.00

Bekijken in de winkel »


Petsafe radio fence - grote en moeilijke honden koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!