De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Pavo healthboost  medhorses

Pavo healthboost

Pavo HealthBoost - dé opkikker voor ieder paard Belangrijke eigenschappen -Ondersteunt het afweersysteem -Ondersteunt het evenwicht in de darmen -Met gistcultuur en lecithine -Bevat snel beschikbare energie Toepassing -Futloze paarden -Paarden die om onbekende redenen in een dip zitten -Paarden die wat meer energie kunnen gebruiken -Senioren Over Pavo HealthBoost Soms zit je paard niet lekker in zijn vel, bijvoorbeeld na ziekte, na een zware prestatie of tijdens het verharen. Dan is Pavo HealthBoost een krachtige opkikker die de algemene weerstand verhoogt en extra energie geeft. Dit product ondersteunt het evenwicht in de darmen, bevat alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen en is rijk aan snel beschikbare energie. Pavo HealthBoost is zeer geschikt voor senioren en paarden die een achterstand in conditie hebben om wat voor reden dan ook.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 38.41

Bekijken in de winkel »


Pavo healthboost koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!