De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Paardenhalster full (maat 3) zwart  macrovet

Paardenhalster full (maat 3) zwart

Paardenhalster full (maat 3) zwartDegelijk nylon halster, nekriem verstelbaar, halsband voorzien van een degelijk musketon. Indien de kleur van uw keuze niet voorradig is, sturen wij u een andere kleur halster die het meest in de buurt van uw keuze komt. Leverbaar in 4 verschillende kleuren o.a.: rood, zwart, groen en blauw Leverbaar in de volgende maten: Pony - Geschikt voor pony's. Cob - Geschikt voor kleine tot middelgrote paarden. Full - Geschikt voor grote paarden.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 603544zw

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 8.90

Bekijken in de winkel »


Paardenhalster full (maat 3) zwart koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!