De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Oster a6 comfort 3-speed  macrovet

Oster a6 comfort 3-speed

Oster A6 tondeuse Bij deze introduceren wij u de ultieme tondeuse van Oster. De A6 tondeuse combineert Oster's meest compacte, ergonomische design ooit gemaakt met een hoog efficiënte precisie motor welke de messen meer dan 4000x per minuut laat bewegen. De Oster A6 is voorzien van een nieuw gepatenteerd aandrijfsysteem dat voorziet in een geruisloze en efficieënte scheerervaring voor de gebruiker. Voor extra comfort is de motor voorzien van gepatendeerde trilling dempers die de trillingen en geluid absorberen wat resulteert in optimaal comfort voor dagelijks gebruik. Nieuw gepatenteerd aandrijfsysteem voorziet in een optimale scheerervaring Gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium, dus zeer sterk en licht. Geruisloos en trillingsarm door het gepatenteerde anti trillingsysteem rond de motor 3 verschillende snelheden geschikt voor elke type vacht Stand 3 = 4100 spm, stand 2 = 3600 spm stand 1 = 3100 spm De motor blijft lekker koel onder zware belasting Hij weegt maar 367 gram Alle oster A5 en Andis kopjes passen op deze machine Zo ontworpen dat haren en vuil uit de machine blijven. 3 meter snoer Bekijk de Oster A6 productvideo onder de video tab.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 808006

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 197.00

Bekijken in de winkel »


Oster a6 comfort 3-speed koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!