De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Opritverklikker dakota classic basic 2 opritten  macrovet

Opritverklikker dakota classic basic 2 opritten

Opritverklikker Dakota Classic Basic 2 oprittenSet 2 geschikt voor twee opritten (Uitbreidingset Dakota) 2x Sensor 1x Alarmbel 2x Vogelhuisje De Dakota draadloze opritverklikkers maken gebruik van een infraroodsensor om personen en voertuigen te detecteren. Het is niet nodig om een reflector/ontvanger aan de andere zijde te plaatsen.De basisset bestaat uit een infraroodsensor met vogelhuisje en alarmbel en wordt gebruiksklaar en inclusief netspanningadapter en batterij geleverd.Een verschil tussen de Dakota opritverklikkers en de andere systemen is, dat er in de sensor (aan de weg) geen zichtbaar rood ledje gaat branden als er gedetecteerd wordt. Een passant weet dus niet of hij/zij wel of niet gedetecteerd is. Set 1 is de basis opritverklikker van Dakota, deze set is geschikt voor een oprit. Met de uitbreidingsset (set2) krijgt u twee sensoren zodat u voor twee opritten een alarmbel heeft. Specificaties Dakota opritverklikker Bereik van sensor naar bel is ruim 400 meter Detectieafstand sensor is 10-20 meter 4 verschillende beltonen Traploze volume regeling van de bel De bel wordt gevoed door een 12V netspanningadaptor De Sensor wordt gevoed door een 9V blokbatterij Sensor is instelbaar op gevoeligheid en bereik De Sensor zit verstopt in een zwarte kast.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 908011

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 534.05

Bekijken in de winkel »


Opritverklikker dakota classic basic 2 opritten koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!