De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Norton neopreen singel met buikflap  medhorses

Norton neopreen singel met buikflap

NORTON Neopreen singel met buikflap Singel met buikflap van neopreen met honingraad structuur, wat irritatie door transpiratie en wrijvingen beperkt. Verstevigd met een dubbele band nylon. Opgevuld met hoge densiteit schuim, wat schokken opvangt en een stevig vinyl inzetstuk op de buikflap om haken te voorkomen. Makkelijk schoon te maken en te drogen, voor een betere hygiëne voor het paard. Bevestigingsring op de singel voor de hulpteugels. Riempjes op dubbeldik elastiek voor de sluiting. Roestvrijstalen gespwerk. Kleuren: Zwart en Havanna Maten: 115cm, 125cm, 135cm en 145cm.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 59.50

Bekijken in de winkel »


Norton neopreen singel met buikflap koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!