De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf pro feet vloeibaar  dochorse

Naf pro feet vloeibaar

Pro Feet is een geconcentreerd, snelwerkend supplement in vloeibare vorm voor de ondersteuning van gezonde hoeven. Pro Feet is goedgekeurd door hoefsmeden en dierenartsen als een natuurlijke ondersteuning voor een gezonde en goed groeiende paardenhoef. Pro Feet onderscheidt zich van andere hoefsupplementen omdat het zich richt op het totaal van alle lichaamsprocessen die belangrijk zijn voor gezonde hoeven. Elk ingrediënt op zich is belangrijk voor de hoeven. Maar door de zeer uitgekiende en goed-uitgebalanceerde combinatie van deze ingrediënten heeft het geheel van de ingrediënten in Pro Feet veel meer effect dan dezelfde ingrediënten in andere supplementen. Pro Feet bevat o.a. anti-oxidanten (waaronder vitamine C) ter ondersteuning van de leverfunctie. Een goede leverfunctie is een belangrijke voorwaarde voor een goede hoorngroei. Als de lever niet goed functioneert uit zich dat over het algemeen het eerste in de huid en de hoeven. De toegevoegde biotine en MSM zwavel zijn van hoogwaardige kwaliteit en in zodanige hoeveelheid toegevoegd dat u met de dagelijkse dosering precies voldoende geeft voor de aanmaak van gezonde hoorncellen. Daarnaast bevat Pro Feet een unieke combinatie van hoogwaardige aminozuren (waaronder methionine en lysine),  B-vitaminen en zink die de werking van biotine en zwavel optimaal ondersteunen. De essentiële vetzuren in Pro Feet zorgen bovendien voor een mooie, glanzende vacht en het vitaminen- en mineralencomplex draagt bij aan een goede gezondheid en vitaliteit. Pro Feet kan uitstekend gegeven worden voor het behoud van gezonde hoeven van paarden die veel op stal staan en paarden die zwaar belast worden. Maar ook aan paarden met problemen aan de hoef die het gevolg zijn van een mindere hoornkwaliteit, zoals bijvoorbeeld brokkelhoeven, gebarsten hoeven, rotstraal, een hoefzweer of hoefbevangenheid. Pro Feet bevat uitsluitend werkzame stoffen in een waterbasis, zonder onnodige vulstoffen of toevoegingen.

Prijs 53.75

Bekijken in de winkel »


Naf pro feet vloeibaar koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!