De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf naturalintx compresverband  medhorses

Naf naturalintx compresverband

NAF NaturalintX Compresverband De NaturalintX kompres is een sterk absorberend, multi gelaagd medicamenteus geimpregneerd verband met een ontstekingswerende en desinfecterende werking. Canthpoeder wordt actief als het vebrand nat gemaakt wordt, zo wordt het vuil uit de wond getrokken. Terwijl het verband helpt om een vochtige, schone omgeving te creeeren om het natuurlijke genezingsproces van de huid en weefsel te ondersteunen. De desinfecterende werking van boorzuur houdt het gebied schoon en vrij van ongewenste bacteriën. Koud compres: Knip het compres op maat en leg het in een ondiepe bak water, dat gekookt is en daarna is afgekoeld. Als het compres verzadigd is, voorzichtig het overtollige water er uitknijpen. Laat het compres goed afkoelen en leg het daarna op de te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende of zelfhechtende bandage op zijn plaats. Naturalintex kan ook, in de verpakking, gekoeld worden in de koelkast. Warm compres: Knip het compres op maat en leg het in een ondiepe bak water, dat gekookt is en daarna is afgekoeld tot 38ºC. Als het compres verzadigd is, voorzichtig het overtollige water er uitknijpen. Leg het compres op de te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende of zelfhechtende bandage op zijn plaats. Droog compres: Leg het compres, direct uit de verpakking, op te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende bandage op zijn plaats. Bij gebruik als droog compres kan het compres meerdere malen gebruikt worden. Je knipt af wat je nodig hebt de rest kan je bewaren.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 6.45

Bekijken in de winkel »


Naf naturalintx compresverband koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!